<< terug

heartfulness – compassie training (mbcl)

Compassie is het vermogen pijn en lijden in onszelf en anderen op te merken én het verlangen en de bereidheid ons in te zetten om pijn en lijden te voorkomen of verlichten.

Hoogst waarschijnlijk heb je gemerkt dat Mindfulness je hielp of helpt om beter met stress en verandering om te gaan. Evenzo waarschijnlijk is het je opgevallen dat je sinds het volgen van de MBSR training -soms te pas en te onpas- helder opmerkt wat je denkt, voelt, hoort, ziet en ruikt. Misschien heb je tegelijkertijd ontdekt hoe lastig het is om met compassie om te gaan met je ervaring, met jezelf en met anderen?

Er is een groeiende groep mensen voor wie (zelf)compassie moeilijk is, of zelfs onmogelijk lijkt. Voor hen blijkt Mindfulness als een vogel met één vleugel…

Herken je jezelf in het bovenstaande en heb je behoefte aan een vriendelijkere, mildere houding naar je ervaring, jezelf en anderen? Verlang je naar meer verbondenheid met jezelf, de ander, de wereld? En heb je de moed en bereidheid het zelfonderzoek, dat met mindfulness begonnen is, verder te verdiepen met (zelf)compassie beoefening?

Dan is de compassie training, waarin we (zelf)compassie door oefening laten groeien, verdiepen en bloeien, wellicht iets voor jou.

Compassie reikt een gouden weg aan naar emotionele gezondheid, welzijn en veerkracht. Het boek ‘compassie in je leven’ van Frits Koster en Erik van den Brink, waar we in de training mee werken, is een onmisbare handleiding op die weg!

 

Agenda

Op vrijdagochtend 3 september start de training ‘Mindfulness Based Compassionate Living’ (MBCL)

data:
3, 17 september / 1, 15 oktober / 5, 19 november / 3, 17 december. Oefendag in stilte op zaterdag 27 november
tijdstip:
9.30–12.00 uur
kosten:
€ 525,– (lagere & midden inkomens), € 705,– (hogere inkomens), € 975,– (zakelijk tarief of wanneer de werkgever betaalt)

(Volgende MBCL training start in januari 2022)


Science confirms that kindness and compassion are to the brain what the breath is to life

- Daniel J. Siegel -

 

Interesse?

Voor meer informatie, vragen, aanmelding of een gratis en vrijblijvend voorgesprek kun je contact opnemen met joYce:

t:   (06) 15 32 10 15
e:   joyderoza@gmail.com

óf

onderstaand contactformulier inzenden, dan neem ik contact met jou op.

Neem contact op