<< terug

heartfulness – compassie training (mbcl)

Hoogst waarschijnlijk heb je gemerkt dat Mindfulness je hielp of helpt om beter met stress en verandering om te gaan. Evenzo waarschijnlijk is het je opgevallen dat je sinds het volgen van de MBSR training -soms te pas en te onpas- helder opmerkt wat je denkt, voelt, hoort, ziet en ruikt. Misschien heb je tegelijkertijd ontdekt hoe lastig het is om met compassie om te gaan met je ervaring, met jezelf en met anderen?

Er is een groeiende groep mensen voor wie (zelf)compassie moeilijk is, of zelfs onmogelijk lijkt. Voor hen blijkt Mindfulness als een vogel met één vleugel…

Herken je jezelf in het bovenstaande en heb je behoefte aan een vriendelijkere, mildere houding naar je ervaring, jezelf en anderen? Verlang je naar meer verbondenheid met jezelf, de ander, de wereld? En heb je de moed en bereidheid het zelfonderzoek, dat met mindfulness begonnen is, verder te verdiepen met (zelf)compassie beoefening?

Dan is de compassie training, waarin we (zelf)compassie door oefening laten groeien, verdiepen en bloeien, wellicht iets voor jou.

Compassie reikt een gouden weg aan naar emotionele gezondheid, welzijn en veerkracht. Het boek ‘compassie in je leven’ van Frits Koster en Erik van den Brink, waar we in de training mee werken, is een onmisbare handleiding op die weg!

 

Agenda

Op vrijdagochtend 4 november start  de training ‘Mindfulness-Based Compassionate Living’ (MBCL)

data:
4 en 18 november / 2 en 16 december 2022 / 13 en 27 januari 2023 / 24 februari / 10 maart 2023
Oefendag in stilte op zaterdag 11 februari 2023.
tijdstip:
9.30–12.00 uur
kosten:
€ 705,– particulier tarief, € 975,– (ex. BTW) zakelijk tarief of in geval de werkgever betaalt

Flyer over deze training is aan te vragen via onderstaand contactformulier

(Volgende MBCL training start in oktober 2023)


Science confirms that kindness and compassion are to the brain what the breath is to life

- Daniel J. Siegel -

 

Interesse?

Voor aanvraag flyer, meer informatie, aanmelding of een gratis en vrijblijvend voorgesprek kun je contact opnemen met joYce:

t:   (06) 15 32 10 15
e:   joyderoza@gmail.com

óf

onderstaand contactformulier inzenden, dan neem ik contact met jou op.

Neem contact op