mindfulness training (mbsr)

Juist nu kan mindfulness een waardevolle rol spelen in je dagelijks leven. Mindfulness helpt om innerlijke rust te ontwikkelen te midden van alle onrust. Mindfulness helpt om negatieve patronen van angst of piekeren te doorbreken en sterkt het vermogen om mild te zijn voor jezelf en voor anderen. Door mindfulness beoefening ontwikkel je vaardigheden om beter om te gaan met stressvolle situaties, ook ten tijde van crises.

 

Lees meer //


 
 

Mindfulness & de kunst van het onderhoud

Wil je graag je beoefening van Mindfulness blijven voortzetten en misschien zelfs verdiepen? Vind je het lastig om dit alleen te doen, of vind je het gewoonweg fijner in een groep? Ben je toe aan nieuwe inspiratie, nieuwe vormen en andere inzichten? Heb je behoefte aan maatwerk?

 

Lees meer //


heartfulness – compassie training (mbcl)

Hoogst waarschijnlijk heb je gemerkt dat Mindfulness je hielp of helpt om beter met stress en verandering om te gaan. Evenzo waarschijnlijk is het je opgevallen dat je sinds het volgen van de MBSR training -soms te pas en te onpas- helder opmerkt wat je denkt, voelt, hoort, ziet en ruikt. Misschien heb je tegelijkertijd ontdekt hoe lastig het is om met compassie om te gaan met je ervaring, met jezelf en met anderen?

 

Lees meer //


 
 

stillness - de stiltedag

Een hele dag in stilte doorbrengen en onder begeleiding Mindfulness-technieken, Mindfulness Yoga en meditatie beoefenen. Halverwege de dag een volledig verzorgde (h)eerlijke lunch, gevolgd door een wandeling. Door velen ervaren als een cadeau aan henzelf!

 

Lees meer //


Dancefulness

Houd – of hield – je van dansen?
En dans je het liefst zonder pasjes of choreografie, zonder spiegel en zonder schoenen? Deze vorm van dansen is geschikt én toegankelijk voor jong en oud. Of je nu fit bent of moe, gezond of ziek, pijn in je hoofd hebt of pijn in je hart … wees welkom!

 

Lees meer //


 
 

mindfulness yoga

Mindfulness Yoga lijkt de meest verstilde vorm van yoga waarin we met aandacht subtiele lichaamsbewegingen en yogahoudingen uitvoeren. Zo verkennen we de mogelijkheden én de grenzen van ons lichaam, en leren we luisteren naar de signalen die ons lichaam geeft.

 

Lees meer //